Idag om ett år.

Visst är det fantastiskt när livet rullar på igen? Man börjar sakta men säkert ta vid där man "slutade" på något sätt. Det har varit snurrigt en tid med mycket tankar och oro men rent generellt mår jag väldigt bra. 
 
Min kropp läker och det tar tid men kan man bara acceptera det så går processen fortare. Att leva här och nu är helt nytt för mig och det tycker jag om. Oron för framtiden ligger för tillfället på hyllan vilket känns bra.
 
Den senaste månaden har jag börjat med akupunktur mot stress och mitt ryggont.
Sedan har jag även börjat på stress-skola, något jag tycker de flesta borde gå på. Extremt informativt och jag är helt säker på att det kommer ge mig en massa bra verktyg och redskap för framtiden.
 
Jag har även införskaffat mig en hel del helande stenar, en kristallkula, inomhusfontän och en gong (kinesiskt slaginstrument för healing). 
 
Jag satsar extremt mycket på alternativ medicin och healing just nu. Min kropp behöver ta kraft från jorden och alla de element som finns på den. Jag har nästan helt slutat med kött och mejerier, undviker gluten och socker i den mån jag kan och äter en väldigt varierad ekologisk kost. Kaffet har blivit en helglyx som jag unnar mig då och då. Likaså har jag NU även tagit farväl av alkoholen. 
 
För en månad sedan kunde ni se min resa i SVT:s program "I dag om ett år", länkar till serien nedan. Det var väldigt omtumlande att se sig själv så svårt sjuk. Jag vill aldrig bli så sjuk igen. ALDRIG. Den skräcken sitter i förevigt. Skräcken över att de jag älskar kanske ska behöva gå igenom samma resa är om ännu värre. Jag önskar så att alla runt mig börjar ta bättre hand om sig själva, äter bättre och tänker några extra varv med användandet av alla gifter som man dagligen utsätter sig för. 
 
https://www.svtplay.se/video/17592686/idag-om-ett-ar-min-historia/idag-om-ett-ar-min-historia-kanna-mig-frisk?start=auto&tab=2018 
 
 
 
Bröstcancer - alternativ medicin - trippelnegativ - utmattning